Gratis Materiaal

Een Goede Start Voor Jouw Carrière Als Virtueel Assistent.

Ontdek wat je allemaal kan doen als VA of doe de test en ontdek of werken als VA bij je past.

Gids met 152 diensten die je als VA kan aanbieden.

Ik neem je in een gratis roadmap mee op ontdekkingsreis! Deze gids is jouw eerste stap in het ontdekken van de wereld van de virtueel assistenten. Je zal zien dat er ontelbaar veel manieren zijn waarin je jezelf kan specialiseren en dat er werkelijk ontzettend veel mogelijkheden zijn als virtueel assistent.

gids met 152 taken die je als virtueel assistent kan uitvoeren

Is werken als VA werkelijk iets voor jou? Doe de test.

Ontdek of een carrière als virtuele assistent bij jou past met de gratis OBA-test! Neem de test nu en zet de eerste stap richting jouw nieuwe avontuur als VA. Klik om te beginnen en ontvang de resultaten onmiddellijk in je mailbox!

Podcast - Zijn er verschillen tussen Nederlanse en Belgische VA's?

Via LinkedIn kwam ik in contact met Mirelle Petit, een ambitieuze VA uit Nederland. Ik was verheugd toen ze me vroeg om samen een podcast op te nemen waarin we zouden gaan onderzoeken of er verschillen zijn tussen Belgische en Nederlandse Virtueel Assistenten. Beluister het interview om te ontdekken of er überhaupt verschillen zijn. 

Podcast- zijn er verschillen tussen belgische en nederlandse virtueel assistenten

Podcast - Interview met een gloednieuwe VA.

In deze podcast praat ik met Ellen, een voormalige student van  Online Business Academy. Ontdek waarom ze deze carrièreswitch maakte en hoe het haar leven veranderde. Deze aflevering zit vol inspiratie en onthullingen over Ellen’s  levensveranderende beslissing. Geniet van het gesprek!