Opleiding Virtueel Assistent

Een Goede Start Voor Jouw Carrière Als Virtueel Assistent.

Zin om de volgende stap te nemen? Durf in actie te gaan!

 

Werken als Virtueel Assistent betekent:

“Een Virtueel Assistent (VA) is een zelfstandig ondernemer die organisaties en ondernemers werk uit handen neemt waarbij de inzetbaarheid variabel en flexibel is en waarvan de werkzaamheden van op afstand worden uitgevoerd en volgens je eigen specialiteit.”


Benieuwd of
Virtueel Assistent
iets voor jou is?

Wil jij graag te weten komen of het boeiende beroep 
van virtueel assistent bij je past?

Doe dan hier de VA-test!

  • Waarom zou dit ook niet voor jou weggelegd zijn?
  • Wat gebeurt er als je nu geen actie neemt?
  • Heb je daar al eens aan gedacht?
  • Als je blijft zitten waar je zit.
  • Als je blijft doen wat je doet.
  • Hoe ziet het er dan voor je uit?

Hallo, ik ben Viella Krieckemans, jouw online mentor.

Ik werk reeds 10 jaar als VA-online ondernemer. Ik heb jaren ervaring in de ondersteuning van verscheidene klanten in uiteenlopende sectoren. Ik heb ook gestaan waar jij nu staat en ik heb ook geworsteld met jouw vragen. Met de kennis en ervaring die ik vergaard heb in mijn VA-ondernemerschap weet ik je te helpen als geen ander!

Met Online Business Academy bied ik inspiratie, advies, begeleiding en opleiding aan (beginnende) VA’s in het creëren van hun eigen VA-onderneming en zo optimaal vrijheid en work/life-balans te genieten.