KOFFIE-FRUSTRATIE

Het is een ding!

Slappe koffie, vieze poedermelkjes, oploskoffie, kleine plastieken bekertjes,…

Ik vond het destijds echt een issue. Mijn eerste kop koffie van de dag nam ik thuis en die was heerlijk. De rest van de dag moest ik het doen met wannabe-koffie. Een drankje dat van ver iets weg had van koffie maar er in de verste verte niet kon aan tippen.


Het werd echt een ding bij ons op kantoor (want ik was heus niet de enige die de koffie niet te pruimen vond).
Na lang zeuren ( ik meen het รฉcht ) mochten we van de kantoorverantwoordelijke een nieuwe machine kopen en de gemalen koffie werden bonen!


De hoop op lekkere koffie was GROOT en de desillusie toen die niet kwam nog GROTER. We hadden zelfs die optie mogen kopen waarin รฉchte melk gebruikt werd.


Nadat vervolgens verschillende merken koffiebonen de revue hadden gepasseerd, moesten we tot de conclusie komen dat er gewoon geen lekkere koffie zou komen.


We probeerden als laatste stuiptrekking nog even de old-school way met een koffiezetapparaat, maar voor 12 mensen was dat eigenlijk onbegonnen werk en was de koffie ofwel รณp ofwel koud tegen de tijd dat ik een kopje ging halen.


Het koffieprobleem is op dat kantoor niet opgelost geraakt, maar ik ben intussen wel van mijn koffie-frustratie af! Al 11 jaar om exact te zijn. Want toen ben ik mijn eigen onderneming begonnen en gestart als zelfstandig virtueel assistent.


En aangezien je als VA kan kiezen WAAR je werkt, heb ik NOOIT gekozen voor een plaats waar slechte koffie de norm was. ๐Ÿ˜…


Meestal werk ik van thuis en no-way dat ik slechte koffie in huis haal.


Werken van thuis heeft nog vele voordelen trouwens:


๐Ÿ‘‰ bye bye reistijd, hallo extra vrije tijd
๐Ÿ‘‰ de opdrachten die je kan aannemen hoeven niet meer in de buurt te zijn van je woonplek
๐Ÿ‘‰ je kiest welke zender op de radio er speelt (veel velen ook een echt issue ๐Ÿ˜… )
๐Ÿ‘‰ je hond of kat zijn nooit meer alleen
๐Ÿ‘‰ bye bye filestress
๐Ÿ‘‰ hogere productiviteit door minder afleiding
๐Ÿ‘‰ je eigen werktijd indelen


Hoe zit het eigenlijk met de koffie bij jou op de job? ๐Ÿคฃ