Over mij

Een Goede Start Voor Jouw Carrière Als Virtueel Assistent.

Zin om de volgende stap te nemen? Je hoeft het niet alleen te doen.

Oprichter OBA België

Hallo, Ik ben Viella.

Ambitieuze vrouw, ondernemer, alleenstaande mama, virtueel assistente en VA-coach.

Na mijn studies heb ik jaren gewerkt in administratieve, logistieke en secretariële functies in loondienst.

In 2011 werd mijn zoon geboren.  Niet veel later kwam er een einde aan mijn relatie en verhuisde ik.  Het is dus een understatement te zeggen dat dit een pittige en intense periode in mijn leven was, die zowel privé als professioneel heel wat nieuwe uitdagingen en reflectie teweeg bracht.  

Vrij snel merkte ik dat mijn werkomstandigheden niet meer complementair waren met mijn privéleven. Mijn leven was veranderd… ik was veranderd.  Ik had andere behoeftes gekregen.  Ik had nood aan flexibiliteit, meer vrijheid en een optimale privé/werk-balans.  En deze was moeilijk combineerbaar met het werkkader dat in vele bedrijven heerst.  

Voordien had ik al eens een bore-out situatie ervaren dus ik wist ook hoe belangrijk het was om een job te doen die je graag doet en die je energie geeft.

Dit alles heeft mij de keuze doen maken om te werken in functie van mijn leven en niet te leven in functie van mijn werk.  Zo werd ik virtueel assistent (VA)! 

Als VA doe ik wat ik graag doe, waar en wanneer ik het wil.  En ik heb er nog geen moment spijt van!

  •  

Antwoordde je JA op de meeste vragen?

Dan is werken als Virtueel Assistent (VA) wellicht iets voor jou!

Kopie van Zonder titel (5)

Voor ik 10 jaar geleden de stap zette naar het ondernemerschap als virtueel assistent, worstelde ik met een hoop onzekerheden en twijfels. Ga ik wel genoeg klanten vinden, kan ik als zelfstandig VA genoeg verdienen, gaat het mij wel lukken…

Ik zette door, hakte de knoop door en sindsdien laat het VA-ondernemerschap me toe om mijn leven zo te kunnen inrichten dat ik een ideale work-life balans kan creëren voor mezelf. Als alleenstaande mama had ik daar 10 jaar geleden nood aan (en nu nog uiteraard!).

Ik doe het nu dus al 12 jaar en ik GUN JOU DIT OOK!
Daarom bundelde ik al mijn kennis in een online opleiding.

‘JE EIGEN ONLINE ONDERNEMING ALS SUCCESVOL VA’

Een online training die je op je eigen tempo kan doorlopen. Tijdens deze opleiding neem ik je mee in allerlei facetten die van belang zijn. In 12 modules begeleid ik je door verschillende thema’s en ontdek je wat je nodig hebt om als succesvol Virtueel assistent te starten of om je hierin verder te ontwikkelen.